Tijdbom Dexia, de inside story Bernhard Ardaen

ISBN:

Published:

Paperback

222 pages


Description

Tijdbom Dexia, de inside story  by  Bernhard Ardaen

Tijdbom Dexia, de inside story by Bernhard Ardaen
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 222 pages | ISBN: | 8.33 Mb

Bankier Bernhard Ardaen heeft de Dexiasaga jarenlang beleefd vanaf cruciale posities bij de bankverzekeraar. In Tijdbom Dexia geeft hij in een zeer verhalende stijl nieuwe inzichten over de opkomst en het verval van de Belgisch-Franse grootbank. HijMoreBankier Bernhard Ardaen heeft de Dexiasaga jarenlang beleefd vanaf cruciale posities bij de bankverzekeraar. In Tijdbom Dexia geeft hij in een zeer verhalende stijl nieuwe inzichten over de opkomst en het verval van de Belgisch-Franse grootbank.

Hij neemt u mee naar de wereld van het snelle geld en de grote risico’s, naar de besloten vergaderingen van de Europese haute finance, naar nachtelijke ministerraden en dramatische raden van bestuur. Hij toont aan hoe vooroordelen, gekruid met een flinke dosis megalomanie, Dexia jarenlang in een roes hebben doen leven. Hoe de toplui jarenlang doof bleven voor elke vorm van kritiek en hun bank deden groeien met het geld van anderen.

Tot het kaartenhuisje ineenstuikte.Tijdbom Dexia probeert lessen te trekken uit het hallucinante Dexiaverhaal. Maar het reikt ook oplossingen aan om de Belgische samenleving te behoeden voor nog meer Dexiaschade. In alle openheid, want elke Belg heeft het recht op het bredere plaatje, nu het bankenprobleem van Dexia een maatschappelijk probleem is geworden.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Tijdbom Dexia, de inside story":


meredithmagstudies.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us