Száműzött angyal (Assassini-trilógia 2.) Jon Courtenay Grimwood

ISBN:

Published:

Paperback

363 pages


Description

Száműzött angyal (Assassini-trilógia 2.)  by  Jon Courtenay Grimwood

Száműzött angyal (Assassini-trilógia 2.) by Jon Courtenay Grimwood
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 363 pages | ISBN: | 7.31 Mb

Velence, 1408.Velencében, a titkok és rejtélyek városában semmi nem az, aminek látszik, és senki nem az, akinek mutatja magát. Bűbáj és ármány, árulás és vesztegetés – bármilyen eszköz bevethető a győzelemért. Különösen akkor, amikor a bizánci és aMoreVelence, 1408.Velencében, a titkok és rejtélyek városában semmi nem az, aminek látszik, és senki nem az, akinek mutatja magát.

Bűbáj és ármány, árulás és vesztegetés – bármilyen eszköz bevethető a győzelemért. Különösen akkor, amikor a bizánci és a német-római császár is szemet vet a szépséges Lady Giulietta di Millionira. Az sem akadály, hogy a hölgynek már van egy nem mindennapi körülmények között fogant gyermeke… A két uralkodó valódi célja a gazdag városállam megszerzése.Velence sorsa három ember kezében van.

Egyikük a frissen lovaggá ütött Sir Tycho, az angyalarcú démon, a kegyetlen Assassini-harcos, aki megóvta a várost a mameluk támadóktól. Csak egyet nem tud elérni – hogy a nő, akit szeret, viszontszeresse. Tycho szenved a napfénytől, irtózik a víztől, s nem beszélhet az őt kínzó titkokról. Miért is mentené meg újra a gyűlölt várost – hiszen így szerelmét is végleg elveszítené.Tycho szíve hölgye, a mesésen gazdag Lady Giulietta a másik ember, aki eldöntheti Velence sorsát.

Anya és özvegy alig tizenhét évesen. Fiának mostohaapja a német-római császár egyik fia, s mindezek ellenére még szűz…Társuk Rosalyn, a kolduslány „rokonlelke” Tychónak, aki visszahozza őt a sírból, hogy mindhárman szövetségre lépve megküzdjenek a német császár vérfarkasaival, szembeszálljanak a bizánci mágus sötét erőivel, és megmentsék a város – s vele Giuliettát a házasságtól…Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Száműzött angyal (Assassini-trilógia 2.)":


meredithmagstudies.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us